ETEN & DRINKEN

Paradigm staat voor duurzaamheid. Dit is niet alleen af te zien aan ons terrein, maar we proberen dit ook tot uitdrukking te brengen in ons aanbod van eten & drinken. De partners waar wij mee samenwerken zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit en hun ecologische voetafdruk. Het gaat om partners die goed zijn voor mens, dier en natuur. Wij geven graag advies over de juiste match, maar vanzelfsprekend ben je ook vrij om deze keuze zelf te maken. Hieronder een selectie van de partners waar wij graag mee samenwerken:

ETEN

À la Fleur

Fleur is ayurvedisch kok en heeft van jongs af aan een al een passie voor koken. Ze is gek op lekker en gezond eten. Van een gezond ontbijtbuffet tot een vegan diner, Fleur doet het allemaal, met veel liefde. (www.alafleur.nl)

De Smaeckmakers

De Smaeckmakers maken het culinaire verschil met een tot in de puntjes verzorgde catering op maat. We zetten onze ruime ervaring graag in om gerechten te bereiden uit de vele verschillende keukens die de wereld rijk is. Wil jij dan ook nog eens de boel bont gestyled hebben? Geen probleem, we zetten de boel voor je opstelten! We werken met mooie, biologische (streek)producten, welke we tot een spicy Indonesische rijsttafel, mediterrane tapasdiner of puik pubfood menu omtoveren. Vega, vis, vlees of vegan: het is helemaal jouw feestje. (www.de-smaeckmakers.nl)

De Smaak

De Smaak maakt indruk. Dat doen ze niet alleen door de treffende smaakcombinaties en aantrekkelijke styling, maar vooral ook door hun mate van service en kennis van logistieke zaken. Ze werken voornamelijk met biologische streekproducten en zijn gespecialiseerd in smaakvolle gerechten voor elk dieet of intolerantie. Kortom, over smaak mag je twisten, maar De Smaak blijft je bij! (www.desmaak.nl)

Karma Kebab

Karma Kebab zorgt voor de ultieme, duurzame, future proof festival snacks. Ze produceren 100% plantpowered kebab: “We laten de dieren met rust en stoppen onze kebab vol lokale groente en graan”. Vegetarische kapsalons, rijk gevulde pita’s en KFC (Karma Fried Cauliflower), met jouw portie Karma Kebab ben je niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor jezelf. (www.karmakebab.nl)

DRINKEN

Wij bieden verschillende drankarrangementen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (biologische) frisdraken, (biologische) wijn en speciaal bier. Natuurlijk kunnen wij ook ‘gewoon’ een koffie- en theearrangement verzorgen. Vraag voor meer informatie een offerte aan!