BEELDEN & REVIEWS

“Geweldige locatie, top organisatie en een echte beleving! Alleen maar enthousiaste reacties van collega’s na onze teambuilding dag bij Paradigm. Een teambuilding voor alle 50 Teamleiders van het Remote Customer Meeting Point van IKEA Nederland. We begonnen onze dag met een gezamenlijk koffie en presentatie in de club. Alles tot in de puntjes verzorgd. Daarna was het tijd voor actie en hebben we alle mogelijkheden van het gave festivalterrein benut. Ook de heerlijke lunch, het avondeten en de gezellige borrel gaven de collega’s een waar festivalgevoel… en dat in oktober! Zowel voor goed als voor slecht weer hadden we verschillende opties. Echt alles was tot in de puntjes geregeld en werd constant meegedacht om aan alle wensen te kunnen voldoen. Ook de kwaliteit van de lunch en het avondeten waren super goed (en duurzaam). Wij kunnen Paradigm zeker aanraden voor verschillende zakelijke events!”

Eline Buist, IKEA

“Voor de JCC (Jonge commercieele club) van Groningen organiseerden we een netwerkborrel onder de Dome bij Paradigm. Veel leden kenden de Dome van het Paradigm Festival en waren dan ook aangenaam verrast hoe gezellig deze plek was met een groep van 50 mensen (i.p.v. 1000 man). Dat smaakt naar meer! Ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren nog heel veel meer toffe events en concepten gaan zien op het Paradigm terrein. Het heeft zoveel te bieden en zo veel mooie area’s die voor uiteenlopende opdrachtgevers super geschikt zijn. Paul, Piter, Tom en crew dank jullie wel voor de gastvrijheid, alles was top geregeld!”

Willeke Hoekstra, Willeke at Work

“In september zetten wij elk jaar met het bedrijf de koers uit voor het volgende jaar/de volgende jaren. Na een aantal jaren netjes op de gebaande paden te zijn gebleven werd het dit jaar (2019) tijd om het eens helemaal anders te doen. Even geen saaie hotels en conferentieruimtes, maar een plek waar je geprikkeld wordt om na te denken over hoe het ook kan/over hoe het anders kan. Even wat andere perspectieven opzoeken om je horizon te verbreden. Via via kwamen we terecht bij Paradigm. Een bijzondere plek aan de rand van één van de leukste steden Nederland. Een plek waar alles kan en niets moet. Een fantastische plek om even te resetten, zowel als bedrijf als persoon.

Paradigm heeft alles tot in de puntjes geregeld. In ons geval was het inclusief overnachting en is er speciaal een tijdelijk “dorp” in festivalstijl opgebouwd, inclusief sanitair. Daarnaast hebben ze alle eten en drinken verzorgd. Alles stond altijd netjes klaar een de heren waren altijd bereikbaar om last -minute nog iets te regelen. Daarnaast hebben ze, wanneer ze het zelf niet kunnen regelen, altijd partners in hun netwerk die dat wel kunnen. Grote complimenten, we hebben een fantastisch tijd gehad!”

RIK, APPM

“Wat anders doen dan een teambuilding sessie in een stoffig kantoorpand? Dan zou ik zeker het terrein van Paradigm adviseren. Wij hebben met de afdeling Interne Geneeskunde een fantastische teambuildings dag gehad op het terrein van Paradigm. De locatie geeft veel ruimte en inspiratie om creatieve sessies te houden. Bedankt Paradigm voor de goede service, de flexibiliteit en de zeer vlotte communicatie!”

Tom, Martini Ziekenhuis